PLANNING DE LA SORTIDA AL MONTALT 16 DE NOVEMBRE 2014

PLANNING DE LA SORTIDA AL MONTALT 16 DE NOVEMBRE 2014

Sortirem de l’escola el diumenge dia 16 de novembre a les 8:30 hores.

Anirem al punt de sortida (CREU DE RUPIT) en els vehicles particulars.

La CREU DE RUPIT la trobem en la pista del GR que ve de Mataró i va cap al CANIGÓ. La anem a buscar per la Riera de Sobirans d’Arenys de Munt. Per una pista de terra, apta per circulació de vehicles. Té algun punt complicat... però es pot fer perfectament en qualsevol tipus de vehicles.
Calculem que estarem a la CREU DE RUPIT CAP A LES 9:15/ 9:30.

Des d’allà anirem caminant per una pista fàcil fins a la PEDRA DE LA FERRADURA. 30 MINUTS a ritme de nens petits.

Des de la PEDRA DE LA FERRADURA, agafarem un corriol que ens puja fins al TURO DEL MONTALT. És un corriol de fàcil accés. Agradable i que els nens poden pujar sense cap problema. Pujada 30 minuts o menys. Esmorcarem o bé al cim o bé a la PEDRA DE LA FERRADURA BAIXANT. Es recomana portar un entrepà... aigua i una peça de fruita (taronja/plàtan) i també fruits secs.

Des de la PEDRA DE LA FERRADURA es pot baixar fins als cotxes (20-30 minuts) i si un grup de caminadors té ganes es pot pujar fins al TURÓ DEL MIG I AL TURO NEGRE O VILANEGRE, per fer així els TRES TURONS que podem veure des d’Arenys.

I tornarem a l’escola al mig dia, on FAREM BRASES I dinarem una botifarrada!!!!.

Aportació per família 5€. Independentment del número de fills. Recordeu inscripció prèvia per organitzar el DINAR.  CAL QUE CADA FAMILIA PORTI ALGUNA COSA PER PICAR I PER ORGANITZAR UN ENTRANT DE RECAPTE.

PORTEU CISTELL DE BOLETS, PER SI...


AMPA.