Entorn escolar més segur, les bases dels Camins Escolars


Des de l'Ajuntament, i amb l'ajuda de les direccions de les escoles i AMPA's, s'ha planificat un conjunt d'actuacions per anar desenvolupant el projecte de camins escolars que garanteixi la seguretat en l'entorn més immediat dels centres. Les actuacions previstes per aquest curs i les que se seguiran reforçant en l'entorn de la nostra escola són:
Durant el quart d'hora abans de l'entrada i sortida escolar d'infantil i primària no es podrà circular pel carrer Pompeu Fabra, des del carrer Miquel Vergés fins al carrer Vallgorguina. Fora d'aquest horari, el carrer Pompeu Fabra tindrà, a partir d'ara, sentit únic de pujada.
També durant el quart d'hora abans d'entrada i sortida escolar d'infantil i primària, el carrer Vallgorguina quedarà tallat entrant per la carretera. Fora d'aquest horari, la circulació serà normal, però a l'alçada del carrer Pompeu Fabra només es podrà girar a l'esquerra.

presentacio

Cal recordar la restricció per accedir al centre dels vehicles. L'horari d'aquestes restriccions el trobareu a l'entrada del centre.